“Geef ouderen een stem”

De zomer is achter de rug en als 50PLUS Tilburg zijn we druk in de weer met het “integraal ouderen beleid” wat onlangs is aangeboden door wethouder Rolph Dols.
De gemeenteraad gaat hier binnenkort over beslissen en wij hebben nu de gelegenheid om het stuk te bestuderen en eventueel onze mening te geven Dit is het moment waarop we actie kunnen ondernemen op alle voornemens die in de nota staan en wat er nog niet in staat.
Het college wil jaarlijks 300.000 Euro extra uittrekken voor het ouderenbeleid. Hoog tijd dus om aan te geven wat u nu mist en wat u in de toekomst nog nodig acht voor de senioren in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout.
We gaan de komende weken zoveel mogelijk bewoners uit Tilburg, Udenhout en Berkel-Enschot hun mening vragen via diverse kanalen zoals Facebook, Twitter en www.50pluspartij.nl/tilburg
Op 1 oktober 2019 organiseert 50PLUS twee bijeenkomsten van 10:00 tot 11:30 uur en van 18:30 tot 20:00 uur. U bent van harte welkom op een van de sessies.
Locatie: Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2 in Tilburg.

Vragen over de inhoud van het “integrale ouderenbeleid” of reactie over het beleid en/of aanmelden voor bijeenkomst via info@50plustilburg.nl.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *