De Oudste inwoner…

In de Wegwijzer van 28 november stond een bericht over de oudste inwoner die Udenhout ooit gehad heeft. Bart Mutsaers was die week 102 jaar geworden, wat hem naast een verslag in De Wegwijzer ook een pagina groot artikel in het Brabants Dagblad heeft opgeleverd.
Tot onze schrik zagen wij afgelopen week echter in de krant staan dat Bart op 4 december is overleden. Hoe dicht leven en de dood bij elkaar liggen blijkt hier nog maar weer eens uit.
Het kan daarom bijna geen toeval zijn dat juist in deze week (een van) de oudste inwoonster van Udenhout haar 98e verjaardag mocht vieren.
Mevr. Janske gaat door weer en wind iedere vrijdag naar de kapsalon in de Groenstraat. Ze woont nog zelfstandig en is nog goed bij de pinken. Een hele lieve moeder, schoonmoeder, oma en oma-oma. Ze wil niet geholpen worden en wil alle regie in handen houden.
Dit alles was voor het personeel van Mekes een reden om de familie van Janske in de kapsalon uit te nodigen en met een lekker stuk taart  haar verjaardag ook daar te vieren.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *