Dorpsterras in Udenhout

De zomer van 2020 zou er heel anders uitgezien hebben, was het niet dat we ons nu midden in een Corona pandemie bevinden. Zomerkamp, EK voetbal, Formule 1 op het circuit van Zandvoort, Intents festival, Decibel, examenfeestjes, Udenhoutse kermis en nog veel meer waarmee de agenda was gevuld. Stichting WattZat Events en ’t Plein slaan de handen in één om jouw lege agenda iets of wat te vullen. Zij presenteren vanaf volgend weekend ’t Dorpsterras Udenhout, terrassfeer met wat meer.

Een groot en gezellig terras waar ze 3 weekenden een divers programma zullen presenteren voor jong en oud. Denk hierbij aan een Silent Disco, Ladies Night, Cabaret en nog veel meer. 

De Theaterplaats, waar vroeger De Schelf heeft gestaan wordt zomer-klaar-gemaakt. Kees Weijtmans plaatst een prachtige boom in het centrum van dit terras, Spectrum AV zorgt voor
sfeervolle verlichting, Mark van Strijdhoven legt een laagje strandzand en ’t Plein breidt zijn terras uit met 250 stoelen.

Het terras wordt dusdanig ingericht dat er voldaan wordt aan alle RIVM-regels. Daarbij wordt er uiteraard vertrouwt op het gezonde verstand van alle bezoekers. Om dit mede te kunnen garanderen is iedere stoel vooraf te reserveren via de site www.dorpsterras.nl.

Donderdag 9 juli zal de openingsavond plaats vinden. Hierbij worden de buurtbewoners, sponsoren en iedereen die wil uitgenodigd om het terras in te wijden (max. 250 personen). De enige
avond waarbij er een vrije inloop zal zijn.

Vrijdag 10 juli trappen zij dan offi cieel af met een programma voor de jonge én wat oudere jeugd. Details en invulling van deze avond wordt snel bekend gemaakt.

Het overige programma gaat snel vorm krijgen en zal via de Wegwijzer én website worden verspreid. www.dorpsterras.nl – Een leuke Udenhoutse invulling van jouw zomer!

Drie weken geleden heeft een soortgelijk artikel in de Wegwijzer gestaan. Door omstandigheden zijn de eerste plannen voor het Dorpsterras herschreven en komen Stichting WattZat Events en
’t Plein met hernieuwde energie en presenteren: Dorpsterras Udenhout, dé leukste invulling van jouw Udenhoutse zomer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *