Imke verzilvert ‘haar’ prijs Een 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Udenhout

Een minuut gratis winkelen bij de Jumbo, wie  droomt daar nou niet van. Wat zou jij in je kar hebben gegooid? Chocolade of zakken chips? Of juist veel wasmiddel, vaatwastabletten en shampoo?

Imke mocht ieders droom ook echt tot uitvoer brengen. Haar broertje won deze prijs tijdens de Dorpsbingo Udenhout, maar had zijn zus gevraagd deze prijs voor hem te verzilveren. En haar lukte het om voor bijna €300,00 aan producten in haar kar te gooien. Gooien inderdaad, want het ging er ruw aan toe tijdens haar “shoppingstreak”.

Ook Michel de Hart, filiaalmanager van Jumbo Udenhout hielp haar mee. Vooraf hadden zij samen de route al bepaald en afgesproken welke producten niet mochten ontbreken. Tijdens de  minuut vulde ook hij Imke haar kar met producten. Een race tegen de klok, slalommend tussen overige klanten en vakkenvullers op weg naar de kassa.

Imke was een volle kar en weer een ervaring rijker. Ze vond het super om te mogen doen en was super blij met de inhoud. Speciaal biertjes, deodorant, brokjes voor de hond, barbecuevlees, wasmiddel, toiletpapier en nog veel meer. Aan de gehele familie is gedacht en hebben dezelfde avond nog heerlijk gebarbecued. Imke: “Jumbo Udenhout en Dorpsbingo Udenhout, super bedankt
voor deze mooie prijs”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *