Wat nou geen Kermis in Udenhout…

Het is ongetwijfeld niemand ontgaan de afgelopen weken. Nadat een paar maanden geleden bekend werd gemaakt dat er weer kermissen georganiseerd mochten gaan worden stond in de krant dat die van Udenhout een van de eerste zou zijn…
Echter bleef het bij ‘uitkijken naar’ omdat na een paar mislukte kermissen elders in de provincie, er ook een streep ging door de kermis in Udenhout.
En of het feit dat Udenhouts belang al had besloten dit jaar geen koekloterij te houden daar ook een rol bij gespeeld heeft, weten wij niet, maar er zou geen Kermis op het Tongerloplein verschijnen dit jaar.

Dit zorgde ervoor dat een paar inwoners van Udenhout niet bij de pakken neer ging zitten en het toch voor elkaar kreeg om het kermisgevoel te creëren. Al was het denk ik de kleinste die Udenhout ooit gehad heeft, er heeft uiteindelijk toch een kermis op het Tongeloplein gestaan. Mooi in de hoek van de parkeerplaats vlakbij het Dorpsterras, werd ‘onze’ Udenhoutse attractie geplaatst zodat in ieder geval de kleinste toch een rondje kermis mochten ervaren. De ouders, keurig op anderhalve meter van elkaar, waren getuigen van heel veel vrolijke blije kinderen op de rug van een olifant, dino of in een vliegtuigje of helikopter.

Naast deze draaienmolen stond er deze vier kermisdagen ook nog een heerlijke oliebollenkraam zodat menig gezin ook niet de traditionele oliebollen hoefde te missen dit jaar.
Laten we het allemaal nog mee volhouden zodat er vanaf 2021 geen enkel evenement meer afgeblazen hoeft te worden!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *