’t Dorpsterras Udenhout was zeker terrassfeer met wat meer!

Met 4 weekenden achter de rug en nog één tegemoet kijken wij, ’t Plein en Watt zat Events, terug op een zeer geslaagd terras. We wisten dat de zomer van 2020 heel anders zou gaan worden dan gedacht. We kunnen wel stellen dat we er alles uit gehaald hebben wat erin zat! We nemen je graag nog even terug naar al het leuke dat we gehad hebben.

Het eerste weekend zou plaatsvinden op 10, 11 en 12 juli. Met name het Nederlandse weer liet zich erg van zijn natte kant zien dat weekend. Daardoor is dit weekend ook gespreid gegaan over twee weekenden. Zo hadden we een Nederlandse avond met Raymon Hermans en Pascal Redeker maar ook Stilletjes Terrassen een Silent Disco met Buren van de Brandweer en Team Rush Hour. Niet te vergeten ook een heerlijk soul en motown terras met New Timeless.

Het tweede weekend ging van start op 24 juli met misschien wel de grootste VRIJMIBO die Udenhout ooit gekend heeft. Feestzanger Richard en Henry Huijsmans op de bühne kortom, ambiance! De zaterdagochtend was het vanaf 11:00 tijd voor B-Front’s Silent Disco Coffee Club. Hardstyle met een kopje koffie bleek zo’n groot succes dat we het later nog een keer gedaan hebben en nu zelfs afstevenen op nog een weekend gevuld met B-Front’s Silent Disco Coffee Club. 26 juli hebben we heerlijke zomerse muziek gekregen van Rolf Sanchez. Een echte top artiest die heel het terras zittend in beweging kon krijgen.

Het derde weekend trapte we op 14 augustus af met de band Baby Blue. Een band dat hitje na hitje bleef spelen in een snel tempo zodat je zeker jouw favoriete nummer kon horen. De zaterdag was het niet 1x maar 2x de beurt aan John West en Henk Dissel. John en Henk zongen de sterren van de hemel en het was een daverend succes. 16 augustus begonnen weer vroeg met een tweede editie van B-Front’s Silent Disco Coffee Club waarna we overgingen met de Zotte Proeverij. Een informatieve en smaakvolle bierproeverij met leuke loterij prijzen. Helaas is de film verplaatst naar afgelopen maandag vanwege het slechte weer die avond.

Het vierde weekend zou er een worden met de Kermis van Udenhout. Helaas is die ook niet door gegaan zoals gehoopt. Maar ’t Dorpsterras ging wel gewoon door. Startende op 28 augustus met Alles kan op Vrijdag! Een knotsgekke show waarbij muziek van links naar rechts ging en nog een hele hoop meer gekkigheid. Zaterdag stond Joeri Plaizier op ons terras en op zondag werd hij afgelost door de toreador Wilbert Pigmans. Op het moment van schrijven moet de filmavond met Saturday Night Fever nog volgen maar ook dat zal weer een mooie avond gaan worden.

Wij willen iedereen bedanken die een bezoek heeft gebracht aan ons terras. Ook willen wij alle helpende handjes, sponsoren en betrokkenen bedanken voor hun onvermoeide inzet. Wij kijken terug op een geslaagd Dorpsterras. En als de kans zich er weer toe leent komen we misschien wel terug met wat anders?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *