Jubileumboek Over de Rustende Jager is te koop bij ’t Schoor

Vanwege het jubileum dat de familie Klijn 100 jaar verbonden is aan De Rustende Jager is een jubileumboek uitgebracht, omvangrijk, met meer dan 750 foto’s, volledig in kleur, ook met hoofdstukken over de natuur van De Loonse en Drunense duinen en den Brand. Het Schrijversteam van t Schoor heeft hier weer aan meegewerkt en daarom is het boek is ook verkrijgbaar bij ’t Schoor, erfgoedcentrum voor Udenhout en Biezenmortel, Schoorstraat 2 (achterom) op donderdag tussen 11-15 uur en het boek kan natuurlijk ook toegezonden worden.

De verkoopprijs bedraagt € 20,00.

1 antwoord
  1. Theo Bakelaar zegt:

    Geachte medewerkers Rustende Jager,
    Heb helaas geen nieuwsbriefje ontvangen van de uitreiking boek. Daar mij beloofd is na gesprek met eigenaar Rustende Jager dat er een mail zou komen over hoe en wat. Heb ook een stuk geschreven voor het boek met mijn ervaring als Marinier in de jaren 1964/1965. Belofte was dat er een boek uitgereikt zou worden. Gaarne reactie Uwerzijds.
    Cheers Theo Bakelaar.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *