Unentse Sprokkels 18 vanaf zaterdag 19 juni verkrijgbaar!

Zaterdag 19 juni wordt gestart met de verkoop van Unentse Sprokkels 18. Opnieuw kan er helaas geen boekpresentatie in ’t Plein georganiseerd worden. Vorig jaar heeft wel laten zien dat een online presentatie zelfs door meer mensen bekeken wordt dan dat er in een zaal bij elkaar komen. 

De link met de presentatie voor Unentse Sprokkels 18, is vanaf vrijdagavond 18 juni 20.00 uur online op onze website www.schoorudenhout.nl en later ook op social media te bekijken zodat u hier thuis van kunt genieten.

In het kort nemen 5 schrijvers u dan mee door onze nieuwe uitgave aan de hand van mooie (oude) foto’s. 

De bestuurlijke hereniging van Udenhout en Biezenmortel sinds 1 januari is voor de samenstellers van de nieuwe Unentse Sprokkels aanleiding geweest om maar liefst zeven sprokkels over Biezenmortel op te nemen. Daarnaast zijn er nog diverse andere leuke artikelen opgenomen.  Ook een speciale fotojaarkroniek m.b.t. Corona is opgenomen. 

Een nieuwe rubriek over bijzondere bidprentjes wordt opgestart. Kortom: weer een zeer gevarieerde uitgave voor maar € 10,–per exemplaar.

 

De verkoop van Unentse Sprokkels 18 start op zaterdag 19 juni om 10.00- 12.00 uur bij ’t Schoor, ingang achterzijde. 
De losse verkoop start dan ook bij de verkooppunten Fotogalerie Angelique, Electro World Hoppenbrouwers en The Read Shop(DA drogist) in Udenhout en bij Bakkerij Geerts in Biezenmortel. 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *