WensKerstboom in Udenhout

“Wie zet jij in het licht?”

Met deze vraag wordt een ieder uitgenodigd om een kerstbal in de Wensboom bij het Bijna Thuis Huis aan de Schoorstraat 21 te komen hangen op zaterdag 18 december en zondag 19 december tussen 14.00 uur en 19.00 uur. Een kerstbal in een verlichte kerstboom voor iemand die het moeilijk heeft, of die erg gemist wordt, die erg sterk is, waarvan gehouden wordt. Een “lichtpuntje” in een donkere tijd waarin Corona weer slachtoffers maakt, mensen angstig zijn, patiënten alles op alles moeten zetten om te herstellen, oude en jonge mensen vereenzamen, van zorgmedewerkers bijna het onmogelijke gevraagd wordt, operaties en chemokuren worden uitgesteld, horeca ondernemers hun deuren weer (gedeeltelijk) moeten sluiten.

Veel evenementen, die mensen verbinden in de donkere wintermaanden zoals de Kersttocht, de Kerstmarkt bij ASVZ, het Winterparadijs, zijn noodgedwongen afgelast. Bij de Wensboom kan iedereen op afstand en in de buitenlucht contact met een ander  hebben.

Vanaf maandag 13 december kan een lege kerstbal afgehaald worden bij het Bijna Thuis Huis. Deze kerstbal vind je in een mand buiten aan de voorkant van het huis.

Veel deelnemers aan de Nationale Post Code Loterij  hebben een cadeaubon ontvangen voor een set sfeerlichtjes. Mocht u de cadeaubon niet zelf willen gebruiken, wilt u dan zo vriendelijk zijn om de bon of de sfeerlichtjes in te leveren bij het Bijna Thuis Huis? De sfeerlichtjes zullen gebruikt worden om de Wensboom nog meer in de warmte en het licht te zetten. (Let u wel op: de bonnen zijn maar tot uiterlijk zondag 12 december te gebruiken.)

Met allen kunnen we elkaar bij de Wensboom “een lichtje” geven, warmte en verbinding. Ik hoop dat vele dorpsgenoten uit Udenhout en Biezenmortel van de gelegenheid gebruik zullen maken.

De Wensboom wordt mogelijk gemaakt door BTH Udenhout i.s.m. diverse ondernemers uit Udenhout.

Nelleke Sträter, de Wegwijzer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *