Glasvezelcampagne in Udenhout is gestart

Supersnel en stabiel internet via glasvezel

DELTA Fiber Netwerk is een glasvezelcampagne in Udenhout gestart. Als 20% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk door vóór 20 april 2022 een abonnement af te sluiten bij één van de aangesloten telecomaanbieders, Caiway, DELTA, Helden Van Nu of Online.nl, komt er daar glasvezel. Aanmelden kan via: gavoorglasvezel.nl.

Betrouwbaar netwerk met zeer hoge capaciteit
Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en supersnelle internetverbinding is. Ook zorg op afstand maakt langer thuis wonen mogelijk en steeds meer ‘slimme’ apparaten zijn in een huis te vinden. Het internet houdt ons letterlijk en figuurlijk verbonden met elkaar. Glasvezel is veel sneller, stabieler en betrouwbaarder dan het huidige internet.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Op 8 februari 2022 is DELTA Fiber Netwerk gestart met de glasvezelcampagne. Alle inwoners van Udenhout die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting kunnen zich aanmelden en worden hierover persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Inwoners die op de hoogte willen blijven van de voortgang van de campagne en meer willen weten over glasvezel kunnen zich op de website gavoorglasvezel.nl inschrijven voor de nieuwsbrief.

Online Informatieavond
Meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel zullen in circa 45 minuten via een live stream gedeeld worden op een online informatieavond op donderdag 10 maart om 19:30 uur. Aanmelden kan via gavoorglasvezel.nl. Daarnaast wordt er op 15 maart in Udenhout (‘t Plein) nog een fysieke informatieavond georganiseerd. Zie de website voor meer informatie.

Glasvezel Informatiepunten in Udenhout
Afgelopen week zijn er twee Glasvezel Informatiepunten feestelijk geopend. Daar is een glasvezeladviseur beschikbaar voor vragen over glasvezel of om hulp te bieden bij het afsluiten van een abonnement. De openingstijden zijn van woensdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Je vindt de Glasvezel Informatiepunten op Slimstraat 36 in Udenhout.

Over DELTA Fiber Netwerk
DELTA Fiber is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Door heel Nederland zijn nu al meer dan 950.000 adressen aangesloten op het netwerk van DELTA Fiber er komen maandelijks zo’n 20.000 nieuwe aansluitingen bij. De ambitie van DELTA Fiber is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025.
DELTA Fiber is eigendom van de Zweedse investeringsmaatschappij EQT. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie aan zowel consumenten als bedrijven. Bij DELTA Fiber werken ruim duizend medewerkers.
Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Udenhout op gavoorglasvezel.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *