Theaterroute Nabij

EELT Theatercollectief en Speels Collectief maken Theaterroute Nabij voor, door en met bewoners uit Biezenmortel, Udenhout, Berkel-Enschot en Landpark Assisië. Op 14 en 15 mei 2022 strijkt er op Landpark Assisië in Biezenmortel een vrolijk, theatraal avontuur neer: theaterroute Nabij. Tijdens een mooie wandeling over het terrein krijgen bezoekers vier korte voorstellingen op verrassende locaties te zien. Daarbij vormen de verhalen en herinneringen aan Landpark Assisië de inspiratie. Zodat wat nu wellicht nog ver weg voelt, meer nabij komt!
Meer weten over dit project? Kijk dan op https://www.studio-assisie.nl/theaterroutenabij

Spelers en vrijwilligers gezocht
Om van Theaterroute Nabij een feest te maken voor alle bewoners uit de regio, zoeken we amateurmusici, -dansers en -spelers uit de omgeving. We repeteren op donderdagavonden in Biezenmortel en deelname is gratis. Kortom: we zoeken jou!
Zodat we met zijn allen op 14 en 15 mei een prachtige Theaterroute Nabij neer kunnen zetten.
Doe je mee? Stuur je aanmelding naar nabij@studioassisie.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *