Bierbelevenis Udenhout 2022

Het is weer even geleden, maar het leukste bierfestival van Brabant staat weer voor de deur. De online-editie van vorig jaar was een groot succes, maar het blijft net wat leuker om gewoon met zijn allen weer bij elkaar te komen. Normaal gesproken vindt de Bierbelevenis in maart plaats, maar voor deze 8e editie zijn we voor één keer wat later in het jaar. Op 15 mei slaat ‘t Plein in Udenhout zijn deuren weer open om bierliefhebbers te laten proeven en genieten van bieren van brouwerijen uit heel Brabant. Ook dit jaar hebben we weer een line-up van mooie brouwers weten te  verzamelen. Er zijn wat gouwe oudgedienden, zoals de Bierboerderij (Haaren) en Nemeton (Waalwijk), maar we zijn ook trots om nieuwe namen te mogen verwelkomen. Kersverse Brouwerij de Kneiter uit Weert is, nota bene, tijdens de pandemie ontstaan. Naast het schenken, zijn de brouwers ook aanwezig om vragen te beantwoorden en voor een gezellig praatje. Er zal wederom door brouwer Gerard Maas live bier worden gebrouwen. 
En, als het weer zo mooi is als bij voorgaande edities, dan kan er buiten genoten worden van het bier én de zon. Hou je niet van bier? Geen zorgen. Ook dan is er iets te drinken, heerlijk eten van Ons Erf en vooral veel gezelligheid.
Benieuwd naar wat onze brouwers komen schenken? Kom dan je tong en neus laten verrassen!

De Bierbelevenis is op 15 mei van 12.00 uur tot 18.00 uur bij ‘t Plein in Udenhout. Entree is gratis.
Hopelijk zien we je dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *