Ook dit jaar gaan we weer DorpsQuizen

Vorig jaar was de DorpsQuiz één van de jaarlijks terugkerende activiteiten in Udenhout die wél door kon en mocht gaan.
Het resultaat was een enorm gezellige editie van de quiz.
Dit jaar staat de quiz weer gepland, maar de agenda is toch een stukje voller dan vorig jaar.

Planning
De organisatie heeft er daarom dit jaar wat langer over gedaan om de quiz weer op de agenda te plaatsen. Bekend was namelijk dat er een aantal bruiloften gepland staan op de vrijdagavond van de quiz of op de zaterdag van de finale.
Het zou dus zomaar kunnen dat er dit jaar een flink aantal teams minder aan de quiz kunnen deelnemen.
Het evenement verplaatsen naar een ander moment is wel besproken, maar om verschillende redenen niet mogelijk. De belangrijkste reden is dat er uit verschillende teams al in een vroeg stadium gevraagd wordt wanneer de quiz gaat plaatsvinden zodat daar met een eventuele dienstenplanning rekening mee gehouden kan worden. Het zou heel vervelend zijn wanneer we nu ineens zouden zeggen dat we de quiz op een andere datum laten plaatsvinden.
Ook de hal bij de boomkwekerij, die inmiddels niet meer los te denken is van de finaleavond, staat in die periode al weer helemaal vol bomen!

Meer kans om te winnen
Het is op dit moment helemaal nog niet gezegd dat er ook daadwerkelijk veel minder teams mee gaan doen, maar de kans om te winnen zou bij een lager aantal teams natuurlijk statistisch gezien stijgen! Misschien een mooi moment om toch nog eens in de buurt, op het werk, onder de vrienden of binnen de familie te gaan kijken of er potentiële teamleden tussen zitten.
Misschien is ‘ome Jo’ en ’tante Annie’ precies de persoon die jullie de weg naar het podium tijdens de finale zal wijzen!

We hebben er als organisatie in ieder geval voor gezorgd dat de vragen en opdrachten ook door ‘ome Jo’ en ’tante Annie’ te beantwoorden zijn.
We zien geen enkele belemmering meer om niet in te schrijven.
Leeftijd, of aanwezige kennis over Udenhout of Biezenmortel is niet persé noodzakelijk! Alles kan tenslotte opgezocht worden en daar leer je dan weer ontzettend veel van.

We zien jullie inschrijfformulier graag voor maandag 5 september bij ons binnenkomen.
Dit formulier staat op onze website: www.dorpsquizudenhout.nl

Sponsoring
Ook zijn we uiteraard nog op zoek naar sponsoren die deze mooie Udenhoutse traditie mede mogelijk maken.
Hebben we in het verleden al op uw steun mogen rekenen, of misschien nog niet, dit jaar kunnen we ook niet zonder uw bijdrage.
Het sponsorformulier staat op onze website (www.dorpsquizudenhout.nl/sponsoring/), maar u kunt met vragen of voor meer informatie terecht bij onze sponsorcommissie via: sponsoring@dorpsquizudenhout.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *