Al 46 jaar het ‘Dorpsleven Udenhout en Biezenmortel’ in een kalender gevangen

Hebt u dat ook, dat de avonden met name in het weekend tot bijna het einde van het kalenderjaar al helemaal volgeboekt zijn. Dat we met een zeer serieuze inhaalslag bezig zijn met wat we de afgelopen jaren uitgesteld of zelfs helemaal gemist hebben de afgelopen twee corona-jaren. De kalender staat dus helemaal vol? Daar is de afgelopen week voor inwoners van
Udenhout en Biezenmortel een oplossing voor gepresenteerd.
De kalendercommissie van Stichting scouting Udenhout heeft namelijk haar nieuwe dorpskalender gepresenteerd. En wel de 46e (!) in de serie.
Op donderdag 8 september was de zaal van ’t Plein het decor waar de presentatie plaats vond. Ieder jaar is het een grote verrassing wie de grote eer te beurt valt om op de kaft van de kalender te mogen prijken. Dit jaar was het Frans Goossens die t/m 31 december naar zichzelf mag kijken op de kalender. Daarna zal het voorblad omgeslagen worden en is er twaalf maanden lang voldoende ruimte om alle activiteiten die gepland staan overzichtelijk en in één oogopslag te noteren.
In de kalender van dit jaar zal o.a. het volgende terug te vinden zijn; Carnavalsvereniging CV NOK, jongerencentrum De Barak, huldiging olympisch kampioen Rene Martens en een klassenfoto van kleuterschool ’t Kwetternest uit 1981. Sfeerfoto’s van Festipet en de kindervakantieweek maken de diversiteit van de kalender weer compleet!

Wie de kalender graag aan de muur heeft hangen of hem aan de verzameling van de voorgaande 45 exemplaren wil toevoegen, kan de kalender kopen bij FotoGalerie Angelique, Hoppenbrouwers Electro, de Eikelaar, Top1Toys, IJshoeve Uijlenborch en bij erfgoedcentrum ’t Schoor.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *