Nieuwjaarsconcert MVC

Geheel volgens traditie trakteerde ook dit jaar onze harmonie MVC ons weer op een geweldig nieuwjaarsconcert.

Op zondag 14 januari trapte het opleidingsorkest om 12:00 uur af met een mix van filmmuziek (Star Wars en Pirates of the Caribbian) en andere moderne stukken die we allemaal zouden kunnen kennen uit de hitlijsten van de afgelopen jaren (Ladada). Dirigente Hadewych van Leeuwen werd door de jeugd nog verrast met een paar gele ‘ducksloffen’ waar ze het nummer ‘Rubber Duck Boogie’ mee moest dirigeren. Hadewych liet zich uiteraard niet kennen…
Het harmonieorkest trakteerde na de koffie en een oliebol op ook weer een gevarieerd repertoire. Met o.a. de ‘Kaiser Waltzer’ en, hoe kan het ook anders, de ‘Radetzky mars’, liet het orkest horen dat we in ons dorp over een geweldig orkest beschikken.
Na het traditionele nieuwjaarsconcert-slot (de Radetzky mars) had het publiek eigenlijk nog niet zoveel zin om naar huis te gaan…. en ‘Voilà’ dat werd dus nog een extra toetje.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *