Tonpraoten bij de Zaandhaozen

Lachen, gieren, brullen tijdens de 23e edite van het Tonpraoten bij de Zaandhaozen in ’t Centrum. Maar liefst 6 tonpraoters presenteerden hun buut in de ton. Deze finalisten van de Brabantse kampioenschappen brachten typetjes als L-vis, de kiloknaller en Mientje met de billen bloot. En natuurlijk de allergrootste ster van avond was onze eigen Fonske van der Lee.
Hij vertelde over; “da vruuger alles veul beter waar…” en dat “er schôn meensen waren” die nooit meer uit het Udenhoutse dorpsbeeld zullen verdwijnen. Mooie bijkomstigheid is dat je bij het slap geouwehoer ook zelf in je gedachten een beeld creëert, waardoor de lachspieren het heft in handen nemen.
Al met al een hele gezellige avond en een mooi startschot voor een bruisende Carnaval 2024.


Tekst en foto: Angelique de Graaij

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *