Begin carnaval met een appelbeignet van Scouting Udenhout

Het feest der feesten staat weer voor de deur. Namelijk, CARNAVAL! Nadat de sanseveria droog staat, het paard weer in de gang staat en het bloemetjesgordijn hangt begint die trek naar een versgebakken appelbeignet toch wel te komen. Scouting Udenhout komt op zaterdag 10 februari bij je langs! Tussen 09:00 en 13:00 komen aan de deur met versgebakken appelbeignets van bakkerij Besselink. 5 stuks voor € 8,50. Betaling kan zowel contant als via een betaalverzoek (Tikkie) aan de deur.

Heb je ons gemist die ochtend? Dan staat er een verkoopkraam bij de Eikelaar waar onze Udenhoutse appelbeignets ook verkrijgbaar zijn. Daarnaast kun je ook een bezoek brengen aan het Scouting gebouw aan de Groenstraat nr. 9 voor deze lekkernij. Warm ze thuis op in de oven of airfryer en smullen maar. Alle opbrengsten zijn 100% ten goede van Scouting Udenhout zodat onze leden nog meer avonturen kunnen beleven! Kijk voor meer informatie over scouting Udenhout op: www. scoutingudenhout.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *