Heeft u een klusje voor ons…?

Aanstaande zaterdag, 23 maart, komen de bevers, welpen, kabouters en de gidsen tussen 9.30 uur en 15.30 uur langs de deuren met de vraag of u een (leuk) klusje voor ze heeft. Een echt Heitje voor een Karweitje!

 

Daarvoor zouden ze dan graag een bedrag willen om de clubkas te spekken en mooie avonturen voor o.a. zomerkamp te beleven!

 

U kunt ze herkennen aan het uniform, groepsdas en vlaggetje dat ze bij hebben.

 

Dus laat het onkruid nog even staan, lever de lege flessen vooral niet in, veeg niet de stoep, was niet de auto of laat de lijst met klusjes nog even liggen, want wij helpen u zaterdag 23 maart graag mee!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *