Een volle zaal geniet van de musical- en filmmuziek van Cantique

Maanden is er intensief geoefend en het resultaat mag er zijn. Cantique zet onder leiding van dirigent Hiltrud Scheeren een heel mooi concert neer op zondagmiddag in ’t Plein. Met afwisselend romantische, swingende en emotionele liedjes, in het decor van de bijbehorende musical/film wordt de oorspronkelijke sfeer goed weergegeven. Met gedurfde solo’s van Liesbeth Brekelmans, Annie Heuvelmans en Frans Schoonus en met begeleiding van pianist Cia de Backer.
De muzikanten van Harmonie MVC Jacqueline Michielsen (dwarsfluit), Jeanny van Haaren (klarinet), Caroline Happel (hoorn), Jan-Willem Geurts (basklarinet) en Henk Keultjes (slagwerk) ondersteunen het koor, waardoor de sfeer van de koorzang nog meer tot zijn recht komt.
Cantique heeft de toehoorders op een mooie manier mee laten genieten van hun 35 jarig jubileum en hen, samen met de musici van MVC, een mooie muzikale middag bezorgd.

Tekst: Nelleke Sträter, de Wegwijzer
Foto’s: Pieter Michielsen, de Wegwijzer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *