Carnaval in D’n Haozenpot 2016

Carnaval-2016-zaterdag-006Udenhout staat al weer enkele dagen op zijn kop. Vier dagen lang is het D’n Haozenpot waar het allemaal gebeurd. In vergelijking met vorig jaar lijkt het allemaal steeds drukker te worden in het dorp en de horecagelegenheden.

Udenhout-Centraal.nl heeft weer van verschillende evenementen een fotoverslag gemaakt. Het is per dag terug te vinden in ons fotoalbum. In dit verslag hebben we de linkjes naar de verschillende albums geplaatst.
Ook hebben wij via email een aantal foto’s gekregen die we jullie absoluut niet willen onthouden. Hanneke van Iersel; Hartelijk dank daarvoor!!!

De foto’s gemaakt bij het Jeugd carnaval in ’t Plein zijn te vinden achter de volgende button;  plein-but

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *