Ria Dieden-van den Bersselaar Koninklijk onderscheiden

Ria-Dieden-lintje-1Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Mevrouw Dieden is zeer betrokken bij Derde Wereldlanden en is sinds 1990 actief met het inzamelen van hulpgoederen voor Suriname binnen de werkgroep Suriname van de Stichting Missie Ontwikkeling en Vrede (MOV) van parochie Johannes XXIII in Udenhout. Om alles in goede banen te leiden is zij zelf enkele keren naar Suriname afgereisd. Binnen deze Stichting verzorgt zij ook diverse jeugd- en jongerenactiviteiten. Sinds 2007 verzorgt zij mede de wandelroutes Nordic Walking voor de Katholieke Bond Ouderen afdeling Udenhout.
Verder verricht zij allerlei vrijwilligerswerk voor de EVA, een vrouwenvereniging in Udenhout – voorheen de KVO. Buiten de organisaties waar decoranda vele activiteiten ondersteunt, is zij in haar nabije omgeving voor vele mensen van grote waarde. Zij helpt arme mensen aan kleding of andere spullen die zij het hele jaar door inzamelt of koopt. Ook heeft ze contacten met woonzorgcentrum De Eikelaar, waar ze veel betekent voor verschillende zieke en eenzame mensen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *