Winterparadijs zet weer grote stappen

Winterparadijs-horeca-2016Terwijl in Udenhout eindelijk de mussen van het dak vallen en het dus eindelijk een beetje zomer begint te worden, is de stichting Winterparadijs alweer druk bezig om, na een jaar afwezigheid, aan het einde van het jaar weer een Winterparadijs te organiseren. Door een tekort aan vrijwilligers op belangrijke plaatsen kon de editie van vorig jaar niet doorgaan. Deze posities zijn voor dit jaar gelukkig wél allemaal ingevuld. En omdat dit al enkele weken het geval is zijn er ook daadwerkelijk al een aantal belangrijke stappen gezet die nodig zijn om het Winterparadijs dit jaar weer van de grond te krijgen.

Zo is de locatie al bekend en is afgelopen week de overeenkomst met de horecapartner getekend. Net als vorig jaar zal het Winterparadijs weer opgebouwd worden bij SVSSS. Han en Hanneke (voor wie dat nog niet weet, dat zijn de eigenaren van ‘t Centrum) gaan de horeca voor hun rekening nemen.

Dit zijn natuurlijk allemaal hele mooie ontwikkelingen, maar de grootste stap, het bij elkaar krijgen van de benodigde financiële hulpmiddelen, is natuurlijk het moment dat er een definitieve ‘Go’ gegeven kan worden. Dit hoopt de organisatie rondom de Unentse Mert duidelijk te hebben.
Achter de schermen wordt er hard gewerkt en gaan alle voorbereidingen die met het Winterparadijs te maken hebben volop door.
We moeten per slot van rekening rondom de Kerstperiode goed beslagen ten ijs komen voor wederom een Winterparadijs waar nog lang over nagesproken zal worden!

1 antwoord
  1. Arthur van Loon zegt:

    Beste,

    Ik kan jullie helpen met onze cashback card sponsor constructie voor structurele sponsor inkomsten
    Mochten jullie hier voor open staan dan verneem ik dat graag.

    Bekijk onze website.

    Mvg

    Arthur van Loon

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *