Start verkoop Den Bogerd Fase 2 druk bezocht

bogerd-fase2-2De start verkoop van de tweede fase van het woningbouwproject Den Bogerd op 8 september is goed bezocht.
Al een half uur voor de officiële start om 17.00 uur kwamen de belangstellenden het terrein opgelopen en binnen enkele minuten ontstond er een gezellige drukte.

De tweede fase waarin de ontwikkelaars Jansen Bouwontwikkeling en Van der Weegen Bouwontwikkeling tweekappers, rijwoningen, bungalows en enkele kavels aanbieden, bracht een gevarieerd publiek op de been. Veel jonge mensen voor de rijwoningen en tweekappers, kopers van 40 plus voor de kavels en zestig plussers voor de bungalows uit het plan. De ontwerpen van de woningen zijn, net als in fase 1 van de hand van Thomas Bedaux van architectenbureau Bedaux de Brouwer uit Goirle. Van der Weegen meldt; “de ontwerpen van Thomas zijn in fase 1 goed gewaardeerd, voor ons een goede reden om de samenwerking voort te zetten.

Daarnaast vinden we de samenhang in de wijk belangrijk. Het is een ander ontwerp maar de woningen sluiten naadloos aan bij de woningen die we er nu realiseren.” Diverse belangstellenden maakten ter plekke meteen een keuze, de makelaars telden dan ook diverse inschrijvingen aan het eind van de bijeenkomst. Een aantal aanwezigen wilden de verkoopstukken thuis in alle rust bestuderen. Inschrijven op het project kan nog tot 15 september, daarna zullen de woningen en kavels door middel van loting worden toegewezen, het blijft dus nog even spannend.

Kijk voor meer informatie over het project op www.den-bogerd.nl

Note voor de redactie: neem voor meer informatie contact op met T. de Kort 013-5352135

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *