Nieuwe gezichten bij Boslust

Sinds het begin van dit jaar heeft Boslust met Joyce en Leentje twee nieuwe eigenaressen. En met nieuwe eigenaren komen er ook vaak nieuwe mogelijkheden. Heel veel zal er echter de komende periode nog niet gaan veranderen. Boslust blijft de gelegenheid waar u na een wandeling vanuit het dorp, na een wandeling door de Brand, of aan het einde van een fiets-tochtje gezellig even binnenloopt of een plaatsje zoekt op het terras. De kinderen vermaken zich in de speeltuin of op de midgetgolfbaan (die overigens momenteel allebei worden gerenoveerd) terwijl u geniet van een heerlijk drankje of van een gerecht van de menukaart (zowel voor een lunch als diner).
Wat er wel bij gaat komen, is de mogelijkheid om te genieten van ‘Tapasavonden’. Van donderdag t/m zondag is het mogelijk om vanaf 18.00 uur te genieten van heerlijke tapas. Voor € 25,- (excl. drank) kunt u onbeperkt genieten van verschillende hapjes. Het is wel noodzakelijk voor deze avonden te reserveren. Er geldt geen minimum aantal personen die deel moeten nemen aan een tapasavond. En mocht u wel graag mee gaan op een dergelijke avond, maar geen zin hebben in tapas, dan is dat geen probleem. Ook op de avonden dat er tapas gegeten kunnen worden kunt u gewoon een gerecht van de ‘normale’ menukaart kiezen. Nadat de keuken om 22.00 uur sluit is er nog volop gelegenheid na te borrelen.

De deur van Boslust zal, behalve op maandag, altijd voor iedereen open staan. Vele passanten, toeristen zullen voor een gezellige, gemoedelijke sfeer gaan zorgen waardoor het ook voor u moeilijk gaat worden om voorbij te lopen, fietsen of te rijden.
Boslust kan voor verschillende gelegenheden ook gedeeltelijk of in zijn geheel worden besproken.
Meer informatie over de tapasavonden, de speeltuin, midgetgolfbaan en alle andere mogelijkheden zijn terug te vinden op de website of op de facebookpagina.

www.eetcafeboslust.nl
www.facebook.com/eetcafeboslust

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *