Verkiezingscampagne doet ook Udenhout aan

We moeten nog maar afwachten of het zin heeft gehad voor desbetreffende partij, maar het was toch leuk om te zien dat er een politieke partij, die aan de landelijke verkiezingen meedoet, tijdens hun verkiezingscampagne Udenhout heeft uitgekozen om in die, o zo belangrijke laatste dagen voor de verkiezingen, daar langs te gaan. Eindelijk was het dan zover, niet de altijd gepromote Spoorzone of de Heuvel, maar het Tongerloplein in Udenhout was de plaats waar de politieke partij 50+ (incl. lijsttrekker Henk Krol) de bus parkeerden om in ’t Plein even een kijkje te gaan nemen en een biertje te gaan proeven.
Vele handjes, foto’s en korte gesprekjes later gaat de bus weer verder naar een volgende belangrijke plaats in het tour-programma.
Maar ze zullen ongetwijfeld terug kijken op één van de hoogtepunten van de campagne wanneer ze terugdenken aan Udenhout!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *