Un Schôôn Plaotje

Dit is een nieuw evenement in Udenhout dat gebaseerd is op het televisieprogramma ‘Het Perfecte Plaatje’

De eerste 13 potentiële deelnemers hebben zich inmiddels gemeld en de organisatie heeft alweer bij elkaar gezeten.
Zonder dat we gelijk alles gaan verklappen kan ik jullie al wel vast melden dat we op 16 maart met ‘Un Schôôn Plaotje’ gaan starten, dat de ‘grande finale’ op 29 juni zal zijn en dat we in de tussentijd een 8-tal foto-opdrachten moeten gaan maken.
Deelnemers ontvangen t.z.t. alle data via de mail en deze gaan we ook via Udenhout-Centraal.nl en De Wegwijzer kenbaar maken.

De opdrachten krijgen de deelnemers op zaterdag (einde van de middag/begin van de avond). Bijna alle opdrachten mogen dan in de twee weken daarna uitgevoerd en ingeleverd worden. We hebben hierop een paar uitzonderingen, maar daar kunnen (willen) we nog niet te veel over zeggen!
Het beloofd wel een erg leuk en leerzaam project te gaan worden waaraan we hopen dat niet alleen de deelnemers en de organisatie, maar ook alle andere geïnteresseerden plezier aan gaan beleven.
Om echt deel te nemen aan het totaalproject kunt u zich nog opgeven via info@udenhout-centraal.nl. Met als onderwerp ‘Un Schôôn Plaotje’

Het is niet belangrijk wat voor camera u heeft, al gaat u wel wat meer opsteken van alle tips en trucs die u aangedragen worden, wanneer u een camera heeft waar het mogelijk is om het een en ander in te stellen.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *