Koninklijke onderscheiding voor Johan Vriens

Udenhouter Johan Vriens, koning en hoofdman van het Sint Antonius Sint Sebastiaan gilde uit Udenhout, werd afgelopen zaterdag op de jaarlijkse statiedag van zijn gilde door burgemeester Weterings koninklijk onderscheiden.

 

Op 13 mei aanstaande hoopt Johan zijn 40 jarig jubileum bij het gilde te vieren. Met zijn 13 jaar was hij nog zeer jong toen hij zich hierbij aan sloot. 

 

In de afgelopen 40 jaar heeft Johan zich op vele vlakken ingezet. Zo is hij sinds 1994 bestuurslid en sinds 2008 hoofdman van het Sint Antonius Sint Sebastiaan gilde. Daarnaast is hij al 15 jaar bestuurslid van Kring Maasland en vervullende hij nog enkele andere bestuursfuncties. Alles met veel passie en plezier.

 

Johan staat bekend als een zeer betrokken, toegankelijk en behulpzaam persoon en niet alleen in Udenhout maar ook ver daar buiten. 

 

Hij kreeg voor zijn 40 jarig lidmaatschap, zijn inzet voor het Gilde en zijn verdienste voor de gemeenschap naast de Koninklijke onderscheiding ook een Gouden Medaille van Kring Maasland en een zilver Speld van zijn eigen Gilde.

 

Zijn inzet wordt door veel mensen gewaardeerd. Het is dan ook ontzettend fijn dat zijn belangeloze inzet wordt erkent en bekroond is met deze prachtige onderscheidingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *