Hoppenbrouwers Techniek: Beste Werkgever 2019-2020

Keurmerk Beste Werkgever onderschrijft populariteit bij 3500 sollicitanten op jaarbasis Hoppenbrouwers Techniek voor de tweede keer ‘Beste Werkgever 2019-2020’
Hoppenbrouwers Techniek mag zich voor de tweede keer de Beste Werkgever noemen. De ruim 1250 medewerkers beoordeelden de organisatie op goed werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Met een gemiddelde van 7,91 scoorde het bedrijf ver boven het branchegemiddelde. Hoppenbrouwers Techniek dat in vijf jaar tijd wil groeien naar 2500 medewerkers verspreid over 25 vestigingen in heel Nederland, blijkt ook bijzonder populair bij werkzoekenden. Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt solliciteren elk jaar zo’n 3500 techneuten bij de technisch dienstverlener.

Medewerkers op één
Ellen Vermeer, Directeur Personeelszaken: ‘Ik ben trots dat we wederom het keurmerk Beste Werkgever hebben gekregen. Bij Hoppenbrouwers zetten wij onze medewerkers op één. Dit keurmerk bevestigt dat onze medewerkers dat ook heel erg waarderen. Dankzij hun enthousiasme en eerlijke beoordeling kunnen we het keurmerk tot eind 2020 weer inzetten.’ En niet alleen medewerkers waarderen Hoppenbrouwers, ook techneuten op zoek naar een (nieuwe) job kiezen voor dit bedrijf als werkgever. Komend jaar is Hoppenbrouwers voornemens om 650 collega’s te verwelkomen.
Ontwikkeling ondernemerschap
Hoppenbrouwer gelooft dat uiteindelijk de kracht van het bedrijf in haar mensen zit. Werkplezier staat op één, want dit is bepalend voor de prestaties en ontwikkeling van de medewerkers. Het bedrijf voelt zich daar verantwoordelijk voor. Door te werken met zelfsturende teams zijn mensen van begin tot het einde betrokken bij een opdracht en ontwikkelen ze ondernemerschap. Ook dit draagt sterk bij aan de groei van Hoppenbrouwers Techniek.

Keurmerk Beste Werkgever
Beste Werkgever is een keurmerk van Effectory en Intermediair en heeft als doel: bijdragen aan een prettiger en transparanter werkklimaat in Nederland. Het keurmerk is niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Met twee sterren scoort Hoppenbrouwers ver boven het gemiddelde van de branche.

Over Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak, in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en
onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit twaalf vestigingen in heel Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De ruim 1250 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en duurzaamste technisch dienstverlener van Nederland worden.
Kijk voor meer informatie op www.hoppenbrouwerstechniek.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *