Hoppenbrouwers techniek op zoek naar honderden nieuwe collega’s

Online open dagen in maart en april om potentiële medewerkers kennis te laten maken
Hoppenbrouwers Techniek wil groeien en heeft ambitieuze doelstellingen om uit te breiden naar 25 vestigingen en landelijke dekking. Afgelopen jaar nam het bedrijf al bijna 600 mensen aan; ook de komende jaren heeft de organisatie honderden nieuwe collega’s nodig om die groei te kunnen realiseren. Bovendien vraagt de energietransitie om nog meer vakmensen in de techniek. Daarom investeert het bedrijf veel in het opleiden en ontwikkelen van mensen, maar is zij ook op zoek naar heel veel nieuwe medewerkers. Om potentiële medewerkers kennis te laten maken met Hoppenbrouwers organiseert zij op 22 maart en 12 april online open dagen.

 

Groei gaat onverminderd door
Het afgelopen jaar heeft Hoppenbrouwers 575 nieuwe collega’s, waarvan 344 leerlingen/studenten verwelkomd. Het bedrijf ziet haar rol als verlengstuk van het onderwijs en is hier, ook in deze crisistijd, niet mee gestopt. Hoppenbrouwers gelooft in eigen kweek en doorstroom van onderaf maar ziet ook de grote toegevoegde waarde van zij-instromers.

Ellen Vermeer, directeur HR: “De economie, de energietransitie en de ambities van onze organisatie zorgen ervoor dat technische vakmensen hard nodig zijn. We investeren daarom veel in het opleiden van medewerkers. We zien dat het aantal zij-instromers verdubbeld is ten opzichte van 2019. We krijgen steeds meer sollicitanten uit de horeca of autobranche die een carrière willen starten in de techniek. Wij ontvangen hen met open armen net als de mbo-leerlingen met interesse in een bbl-traject.” Voor het komend jaar is Hoppenbrouwers op zoek naar ruim 800 nieuwe collega’s.

Hoppenbrouwers LIVE event – Voor leren en werken in de techniek
Vorig jaar startte Hoppenbrouwers door corona noodgedwongen met online open dagen en dat bleek een groot succes. Op 22 maart en 12 april verwelkomt het bedrijf potentiële collega’s weer via de online open dagen. Op maandag 22 maart is het online event ‘Leren & Werken: Maak jij een start of switch?’ Een avond waarop een vmbo- of mbo-leerling en een zij-instromer alles te weten kan komen over een bbl- of zij-instroomtraject bij Hoppenbrouwers. Op maandag 12 april is het tijd voor de tweede editie: ‘Leren & Werken: Jij bent de toekomst!’ Dit keer verwelkomt Hoppenbrouwers middelbare school leerlingen, mbo-/ hbo-leerlingen, duaal-studenten, trainees en starters.

Tijdens de online open dag komt men alles te weten over de kansen en opleidingsmogelijkheden binnen het familiebedrijf. Hoppenbrouwers heeft uitdagende meewerkstages, stage- of afstudeeropdrachten, bbl-trajecten, traineeships, duaal-trajecten, startersfuncties en omscholingstrajecten. Naast interessante kennissessies is er ook ruimte om persoonlijk met medewerkers van Hoppenbrouwers in gesprek te gaan.

Klik hier voor om aan te melden of voor meer informatie over het Hoppenbrouwers LIVE event.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *