Kom naar de informatiemarkt over de gebiedsontwikkeling ‘Oostflank’

Op woensdag 7 december vindt een informatiemarkt over de gebiedsontwikkeling ‘Oostflank’ plaats. De gemeente Tilburg en de gemeente Oisterwijk gaan samen het gebied ten oosten van Tilburg ontwikkelen. Het gaat om het gebied tussen Berkel-Enschot, Udenhout, Biezenmortel, Haaren, Oisterwijk en Moergestel; de ‘Oostflank’.
In de Oostflank ontwikkelen de gemeenten het landschap, de mobiliteit, woningen en de economie. Er komen nieuwe woningen, nieuwe locaties voor werkterreinen, de natuur moet meer ruimte krijgen en het landschap wordt verbeterd. Ook gaan we samen met de boeren en boomkwekers op zoek naar nieuwe natuur-inclusieve manieren van landbouw. De ideeën voor deze ontwikkeling
worden vastgelegd in een Koersdocument.
Geïnteresseerden kunnen met de gemeente Tilburg en Oisterwijk en adviseurs in gesprek over de diverse thema’s en het Koersdocument. Ook is er de gelegenheid om uw ideeën kenbaar te maken.
U bent van harte welkom van 15.00 – 21.00 uur op ’t Plein in Udenhout, Tongerloplein 1.
U kunt binnenlopen op een moment dat u schikt.
Meer informatie over de ontwikkeling is te vinden via tilburg.nl/oostflank

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *